СВЕТСКИОТ РЕКОРД Е 15 СЕКУНДИ?! Дали можете да го срушите и да ја пронајдете ЛОПАТАТА за поркатко време?

4 септември, 2020
811099_5b0cb6109dfc555bc459-1_ff

Дали можете?

Различни загатки се одлични за активирање на мозокот.

Покрај убивањето на досадата, ги предизвикуваат луѓето да го пронајдат скриениот дел во шарена илустрација, што ги тера да размислуваат.

Следната загатка ги предизвикува играчите да најдат лопата скриена во градината, пренесува Дејли Меил.

Само погледнете ја илустрацијата и обидете се да ја најдете лопатата што е можно побрзо. Ако не ја гледате, погледнете го долниот лев дел од илустрацијата. Ако и тогаш не ја гледате, погледнете го решението: