Свингерски клуб во Париз: Влезот е 100 евра и телефоните се забранети!

23 септември, 2020
паризКога гостите влегуваат во просториите на познатиот париски клуб, персоналот ги носи во соблекувалната каде што треба да ги остават своите телефони бидејќи не е дозволено фотографирање во клубот …

Француските парови свингери многу добро знаат каде во Париз можат да најдат забава за себе. Ноќниот клуб Les Chandelles е вистинското место за вакво забавување.

Овој клуб редовно организира оргии на простор осветлен со раскошни лустери и свеќи, по што клубот го носи името. Првично, француските политичари, познати личности и богати средовечни луѓе одеа таму, но со текот на времето, списокот на гости се смени.

Сега секој може да влезе во Лес Шандели, се разбира ако плати 110 долари за влез во клубот. Кога гостите влегуваат во просториите на клубот, персоналот ги носи во соблекувалната каде што треба да ги остават своите телефони бидејќи не е дозволено фотографирање во клубот. Потоа одат во главната просторија каде ги чека бесплатен пијалок.

Покрај просторот за забави, од подот за танцување има и две простории за секс. Како и кај повеќето од овие типови на ноќни забави, постои и кодекс на облекување. Жените мора да бидат во коктел фустани и потпетици, додека мажите мора да носат кошули.

Жените кои не се во врска или брак ретко се пуштаат во просториите на клубот затоа што сопствениците стравуваат дека може да се случи проституција, а самохраните мажи исто така одбиваат да се пуштат ако во клубот има многу мажи