Тепачка на плажа во ЦРНА ГОРА! Едвај беа разделени!(ВИДЕО)

14 септември, 2020
тттт

Да, и ова се случува. Не знаеме која е причината, но сигурно нешто ја налутило многу...

Видео од расправија на една од плажите во Црна Гора кружи на Интернет. Учесниците се маж и жена, за кои се претпоставува дека се сопружници, но тоа не е потврдено. Ова необично видео, за кое не сме сигурни кога датира, покажува жена како зема влечка, се обидува да удри човек и вика: „На кого ти ја навредуваш мајката?“.

Другата личност се обидува да ја спречи, што и успеа за кратко време, сепак, по неколку секунди, сè продолжува повторно.

На крајот, сè завршува со пристигнување на повеќе луѓе кои успеваат да ги разделат овие двајца актери.

Насилството никогаш не треба да биде решение, се надеваме дека подоцна тие успешно ги решија несогласувањата со разговор, а видеото можете да го погледнете тука: