4 август, 2020

Тим Браун, водич за сафари во Националниот парк Кругер во Јужна Африка, неодамна објави видео во кое многумина се смееја.

Два бабуна се бореа за празно шише пиво!

Оваа сцена потсети многу на оној од филмот „Богови паднати на теме“, во кој има контроверзно шише со Кока Кола.

Сепак, некои во ова видео го препознаа и проблемот со загадувањето и посочија дека би можеле да има сериозни повреди ако бабуните успеале да го искршат.

Браун веднаш одговори на овој коментар и објасни дека набрзо по снимањето го подигнал ѓубрето зад оној што го оставил таму и дека нема причина да се грижи.

Погледнете го видеото!

Остави коментар

Почетна // Free Time // Тепчка на два мајмуни за флаша пиво!
Горе