Тројцата се во врска, а тоа изгледа вака: Никој не се грижи кој со кого спие!

13 октомври, 2020
fgfdggfd


Аналитичарот за управување Џени Франк, кој е во врска со две лица, вели дека тројцата, кога станува збор за спиење, се организирани така што никој не е изоставен. Таа е во врска со Меги Одел и Коди Копола, а деталите за нивната врска често ги споделува ова трио на социјалните мрежи.


Меги и Коди првпат се запознаа преку Тиндер на почетокот на 2016 година, а подоцна истата година ја запознаа и Џени. Џени вели дека никогаш не планирале да бидат во таква врска, но дека тоа едноставно се случило. Коди и Меги се венчаа во јануари 2018 година, а Џени им беше кума. Подоцна истата година Меги и Џени објавија дека се заедно, а врската за неа и Коди беше „официјално“ објавена кратко потоа.

Тие често споделуваат детали за нивната врска на социјалните мрежи, а на едно од видеата на ТикТок, Џени го покажа својот огромен кревет, откривајќи дека понекогаш сите тројца спијат заедно. “Јас спијам на средина, а Меги и Коди се едни покрај други. . Сепак, таа вели дека тие се менуваат, така што две лица спијат во голем кревет, а третиот одделно, а потоа се менуваат. “Ние немаме распоред. Ние само се обидуваме се да се средиме праведно”. Џени додава дека во нивната врска нема љубомора и дека „никој од нас не се грижи кој со кого спие“.