Урнебесни моменти зад совршената фотографија: Не секогаш можеме да веруваме на фотографиите на Instagram!

27 декември, 2020
смешно

Има многу напор зад секоја скоро „совршена“ фотографија, а моментите зад камерата се скоро смешни. Швајцарската фотографка Ким Брит, покрај својот официјален профил, го има и профилот на „Прегрнување реалност“ на Инстаграм, каде што покажува како навистина изгледаат ситуациите зад убавите фотографии.