Видете како со “ТРИ ЈАЈЦА” се влегува во “ГИНИСОВА КНИГА НА РЕКОРДИ”

23 јуни, 2020
jajca

Мохамед Мукбел од Куала Лумпур покажал неверојатна уметност во балансирање на редење на три јајца едно над друго, со што го соборил Гинисовиот рекорд.

Мукбел кој се учи да реди јајца уште од својата шеста година, изјавил дека го открил трикот во тоа да го идентификува центарот на масата на секое јајце и со тоа да обезбеди тие да се порамнуваат во текот на редењето.