Време е за освежување: Трите најпопуларни комбинации во светот на ентериерот за ова лето!

26 јуни, 2020
1-rozova-i-zelena-se-shto-vi-treba-za-moderen-dom

Розова и црвена
Ова е секако еден од најпопуларните трендови што сме го забележале и не, воопшто нема никаква врска со Денот на вљубените.
Црвената и розовата создаваат неочекувана комбинација која веднаш ја освежува секоја просторија. Во овој случај, впечатливите елементи се комбинираат со неутрални парчиња за да создадат удобен баланс во собата.

Летно злато
Целта на златната нијанса е да ја осветли беж бојата без да ја надмине.
Во филозофијата на фенг шуи, златото претставува сонце, топлина и рај, што нанесува мир во секоја просторија каде што е успешно комбинирана, како што е случајот со оваа кујна чии темни дрвени кујнски плакари даваат пријатна атмосфера.


Ботаничка градина
Оваа сезона традиционалната зелена боја се модернизира со помош на нијанси на бујна зелена шума.
Ако се комбинираат со обичен “wicker” и “rattan” мебел, ќе добиете елегантна просторија која го претставува духот на летото.