ЗА ШТО СЛУЖИ СРЕДСТВОТО ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈАТА ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ !? Темелно се изми против корона вирус во автобус

23 септември, 2020
vsfvfbvfxd

Човекот штотуку тргна со јавен превоз до продавницата за да набави нов гел за туширање, но не можеше да одолее на бесплатното средство за дезинфекција. Изгледа дека тој навистина се плаши од инфекција, па затоа не сака да ризикува. Во продолжение погледнете го видеото: