ГО НАПАДНАЛА ЛЕТЕЧКА МАЧКА: После инцидентот Кинез минал 23. дена во болница!

19 август, 2020
ГО НАПАДНАЛА ЛЕТЕЧКА МАЧКА: После инцидентот Кинез минал 23. дена во болница!

Но, таму беше неговиот Лабрадор и тој реши да ја измери силата со мачката.