Хит на месецот! Еден родител објасни како изгледа online наставата и ги воодушеви сите!

2 декември, 2020
dizajn-bez-naslova_GmaFcMK


Видеото за онлајн настава од Србија стана вирален хит и воодушеви многу родители кои од ден за ден се соочуваат со разни проблеми и компликации.

На видеото, таткото хумористично му објаснува на својот син на кого мора да ги испрати материјалите и кои апликации мора да ги користи за да ги испрати.