Каде ќе оди душата? Работниците ги собра ТОРНАДО откако излегоа од лифтот, а реакцијата на жената ги налути сите (ВИДЕО)

19 септември, 2020
zena

Необјасниво видео поради кое сите занемеа

Не е познато од каде потекнува ова неверојатно видео, но едно е сигурно – не е монтажа, односно скриена камера.

Двајцата работници очигледно тргнале на пауза, бидејќи едниот држи кафе во неговите раце, кога доживеаја блиска средба со смртта откако излегле на приземјето.

За момент, тие беа разнесени од ветрот, ниту можеа да стојат на нозе, ниту да се одбранат од неговото силно влијание.

Она што ги налути сите, додека ги гледаа снимките, беше реакцијата на жената во лифтот, на кој аи беше поважно да не и влезе прашина во очите отколку да им помогне на луѓето кои имаат потреба.

Што е уште полошо, таа на крајот им ја затвори вратата на лифтот пред носот и ги остави да се борат со ненадејниот проблем.