4 август, 2020

Машка тешачка…Женска тепачка… Скршени носови..Невестата го фрла бидермаерот… Невестата уринира пред гостите…

Љубов и помирување…Добредојдовте на Руска свадба…

Прашањето е, каква ракија пиеле гостите за ваква незаборавна халуциногена свадба?

Остави коментар

Почетна // Free Time // Руска свадба левел лудило!
Горе