Соседите ќе ПУКНАТ од љубомора! Запуштената бавча ја претворил во тропски рај!(ВИДЕО)

3 септември, 2020
Untitled

Крис Лоџ од Воластон, Англија, со години не правел ништо во неговата прекрасна градина. И секој знае дека кога не работите со дворот секој ден, во овој случај градината за еден момент може да стане вистинска потсмев во целата област.


Од кој знае кои причини Крис претера со реакцијата во еден момент од животот и ги зеде работите во свои раце. Тој ги вложи сите свои заштеди во уредувањето на градината за да изгледа најубаво не само во местото каде што живее, туку и во овој дел на Англија. Помина три години од својот живот и десетици илјади фунти на средување. Тој дури направи и мал водопад. Со засадување тропски дрвја и сè што следи по него. Резултатот е фасцинантен.