ЗАБАВЕН ТРЕНИНГ ЗА ВАШИОТ МОЗОК: Пронајдете го глувчето на илустрацијата што е можно побрзо

29 септември, 2020
9e1fcc19ca2506b52942

Гергели Дудас, попознат како Дудолф, е уметник кој сега и во минатото објавува илустрација што крие загатка. Овој пат има една вистинска есен – во морето печурки вашата задача е да пронајдете мало глувче.