Забележувајќи нешто интересно за 2020 година, луѓето пишуваат: „Проклето, сега сè е јасно“

12 октомври, 2020
99bcb5fd-1fef-4dc3-9dd8-4b1b77d000aa

Еден твитот за 2020 година стана вирален хит и насмеа многу корисници на социјалните мрежи.

Корисничка на Твитер забележа дека бројот 2020 кога е напишан вертикално изгледа како „NONO“. „Сфатив дека 2020 година е само NONO “, напиша таа покрај фотографијата што ја лајкнаа над 16.000 луѓе.

„Факти“, „А тоа е причината“, „Ова е нешто што најдобро ја опишува оваа година“, „Проклето, навистина“, „Сега сè е јасно“, напишаа луѓето на социјалните мрежи.

Имаше и такви што заклучија дека наместо „ NONO “ видоа напишано „ZOZO“, но во тоа забележаа и нешто проблематично. „ ZOZO, како име на некој демон што го повикувате над таблата Оујиа“, „Го гледам ZOZO и ми е уште пострашно“, напишаа тие.