ЖЕНА ЗЕМА ОГРОМЕН КОЛБАС ОД РАФТ ВО СУПЕРМАРКЕТ: Го крена здолништето и… ЛЕЛЕ МАЈКО! (ВИДЕО)

28 септември, 2020
820687_baba-kobasica_ls

За жал, жената не го сокри тоа во торба, или под јакна

Безбедносните камери забележале редок инцидент во една продавница.

Имено, станува збор за жена која украла голем колбас од полицата со производи од сушено месо.

За жал, жената не го сокри тоа во торба, или под јакна.

Таа го крена здолништето и…

Погледнете: