Играта Alien: Blackout е бесплатна само до полноќ, преземете ја!

27 април, 2020
alien-blackout-free

Денот на вонземјаните е 26 април и сега – без разлика дали е меѓународен или меѓупланетски, ќе одлучиме друг пат, за да не избегаме од темата.

По повод овој „празник“, беше решено мобилната игра за култниот вонземјанин, Alien: Blackout, да се дистрибуира бесплатно на продавниците Play Store и AppStore за мобилни корисници.


Оваа игра е креирана во стилот на Five Nights at Fredd’s, освен тоа што во оваа игра се чувате од Xenomorph со затворање на отворите на секој шум или кога се чувствувате параноично.

Мора да го направите ова за да се спасите себе си и остатокот од екипажот, но обрнете внимание на потрошената енергија со секоја продавница.