Овие водоотпорни слушалки можат да издржат и до 12 метри под вода!

15 април, 2020
vodootporni slusalki

Може да имате пар слушалки што ќе ги користите за вежбање, но овие водоотпорни слушалки за пливање се многу појаки. Тие се дизајнирани за да ја спречат водата да навлезе во вашите уши како и да издржат до 12 метри под вода.

На маркетот има ограничен избор на безжични слушалки за пливање, но добра причина: потопувањето во вода има негативен ефект врз квалитетот на Bluetooth врската. Како резултат, денешните безжични колекции имаат вграден MP3 плеер и вградено складирање за аудио датотеки.

За да ви помогнеме во вашето пребарување, еве ги нашите омилени водоотпорни слушалки за пливачите.

Sony NW-WS413​ Waterproof MP3 Player​

Swimbuds MP3 Waterproof Earbuds

Pyle Flextreme MP3 Sports Earbuds

Swimbuds Sport Waterproof Earbuds​

H2O Audio Waterproof Earbuds

HydroActive​ Neckband Waterproof Earbuds

Swimbuds Flip Waterproof Earbuds