28 мај, 2020

Бидејќи резервоарот за вода е доволно голем за три недели, растенијата од паметната градина ќе преживеат дури и додека сте на одмор.

Во паметна градина, можете да одгледувате овошје и зеленчук без пестициди, како и да изберете од над 50 различни видови на растенија. Мини домати или зачини со зеленчук во дизајнерска домашна градина се убава декорација во кујната или дневната соба а особено е задоволство да ги гледате растенијата како растат од ден на ден.


Остави коментар

Почетна // хај-тек // Преносна градина: Паметен уред во кој растат мини домати, босилек и магдонос
Горе