Почина Атанас Ковачевски

19 јуни, 2020
атанас

Портпаролот на ЕВН и поранешен новинар Атанас Ковачевски почина ненајдејно на 50 годишна возраст.

Атанас на македонската јавност и е познат како новинар и презентер на вести, а работеше во МРТВ и Канал 5.

Од пред неколку години тој работеше како портпарол на ЕВН.

Веста со неверување беше прифатена од неговите пријатели и колеги кои се простуваат со него на цоцијалните мрежи.