Бела палачинка која ќе ги воодушеви љубителите на кокос!

20 мај, 2020
палачинка

Во една палачинкара откриени се палачинки кои ќе ги воодушеват љубителите на кокос, а изгледаат совршено. Заради нив ќе ги заборавите омилените палачинки со чоколаден прелив.

Палачинката се состои од два бели намази, Рафаело и бело манчмалоу и е богато посипана со кокос.

Се сервира со две топки сладолед од ванила.

Ова е десерт каков што само можете да посакате!