Пет едноставни и брзи рецепти во кои главната состојка е НУТЕЛА

16 јуни, 2020
сдфгх

Нема сомнение дека Нутела е најпосакуваниот десерт за многумина. Овој производ не е здрав затоа што содржи многу шеќер, маснотии и калории, но вкусот „победува“ со години. Овој чоколаден намаз од лешник го произведува Фереро уште од 1964 година и го уживаат многу генерации . Значи, не е изненадување што луѓето често бараат рецепти во кои главниот збор е Нутела, иако добро оди со парче леб или палачинка.

Погледнете ги следниве видеа кои содржат неколку лесни и едноставни рецепти каде главната состојка е Нутела: