15-минутен тренинг за раце и стомачни мускули

10 април, 2020
abs

Во потрега сте по вежби кои ќе ги дефинираат вашите раце, а во исто време и стомачните мускули? И за ова постои решение. Постои тренинг од 15 минути што ќе ви помогне да ги дефинирате овие делови од телото, а некои вежби вклучуваат паралелна работа на рацете и стомачните мускули, додека некои вежби се однесуваат на одредена група на мускули.