3 пилатес вежби кои отстрануваат маснотии од половината и колковите: Oдвојте само 6 минути!

16 април, 2020
pilates

Ако сакате да имате витка половина, секојдневно практикувајте го овој тренинг кој трае само само 6 минути.

Во карантинот важно е да останете активни, бидејќи физичката кондиција е важна и за имунитетот и за менталното здравје.

Пилатес вежбите се идеален избор за обликување на телото. Покрај тоа што ги обликувате мускулите, ви помага да изгубите тежина и одредени вежби можат да ги отстранат несаканите маснотии од одредени делови на телото.

Овој пат, се фокусираме на колковите и половината. Ако сакате да бидете витки во пределот на половината и колковите, секојдневно пректикувајте го овој тренинг од само 6 минути.

Вежбите можете да правите дома додека го гледате видеото подолу, а истите не се премногу тешки, па затоа се наменети за жени на секоја возраст.

Следете ги инструкциите од видеото во прилог!