Грациозно движење на телото и без грам маснотии: Професионалниот тренинг на балерините ќе направи чудо за вашата фигура! (ВИДЕО)

11 мај, 2020
Грациозно движење на телото и без грам маснотии: Професионалниот тренинг на балерините ќе направи чудо за вашата фигура! (ВИДЕО)

Балерините имаат грациозно држење на телото, вретени мускули, а сепак доволно силни. Нивното тело изгледа идеално, а редовното вежбање е одговорно за тоа.

Тие ги поминуваат тие часови изведувајќи ги овие потези за да бидат во совршена форма. За да го подготвите телото за лето, добра е идејата да научите од нив и да “украдете” неколку вежби. Ако сте упорни и истрајни, резултатите се загарантирани.

Вежбите се состојат од лесни движења кои ќе го активираат апсолутно секој мускул во телото.

Погледнете го видеото во продолжение: