Баба од Србија стана ХИТ на интернет! Еве што стори за да ја заштити својата внука од полиција!

14 септември, 2020
баба


Урнебесно видео од баба, која беше желна да и помогне на внуката, се споделува на социјалните мрежи! Секако, внуката ја лажирала целата приказна, само за да ја исмејува својата баба, но толку многу сакала да и помогне и да избегне казни за сообраќај, што стана апсолутен хит во регионот.


Внуката на видеото и кажува на бабата дека била запрена од полицијата бидејќи поминала на црвено светло, а таа рече дека бабата е повредена во станот и дека брза да и помогне.

„Тогаш полицаецот ми рече„ ајде да видиме “и еве ќе одиме кај тебе. Можеш ли да ми помогнеш?“,

Прашува внуката, а бабата одговара „Ќе паднам на подот“. Не само што падна, туку и ја постави целата сцена! Да не се расипе, погледнете!