Бред Пит е новото лице на модниот бренд Бриони

9 септември, 2020
Bred-Pit-705x470-678x381

Бред Пит е новото лице на постојната рекламна кампања на брендот Бриони, односно на нивната последна линија одела и палта.

Фотографиите се дело на Микаел Јансон.

Ова е втора соработка на Бред Пит со Бриони оваа година, а лани во ноември брендот го прогласи глумецот за свој амбасадор на модата.