Чудна појава од Корона вирусот: Поглед во празните градови низ целиот свет

16 април, 2020
Чудна појава од Корона вирусот: Поглед во празните градови низ целиот свет

Додека светот се обидува да го запре ширењето на COVID-19, улиците на најнаселените градови во светот се практично празни среде самоизолацијата и мерките за социјално оддалечување.