Ја остави Хаската сама со печено пиле, камерата ја сними неговата реакција!

13 септември, 2020
хаскааааааааааааааааааааааа

СОПСТВЕНИКОТ на симпатичната Хаска Гохан, реши да ја испроба неговата трпеливост и да го остави сам во куќата со печено пиле. За да ја види неговата реакција, тој решил да постави камера спроти масата, која снима сè.

Покрај печеното пиле, сопственикот остави сурова пилешка нога на масата, а забите на Гохан почнаа да растат уште тогаш.

Кога сопственикот заминал, Гохан остана сам со пилешкото. Едно време само гледаше копнежливо, но се потруди да одолее на нагонот да ја јаде.

Тој седна на каучот, завиткан во круг и се обиде да не ја погледне, но на крајот сепак ја зграпчи сировата нога и ја изеде.

Сепак, пилето остана недопрено, а кога сопственикот конечно се врати, не можеше да им верува на своите очи.

„Ја изеде ли ногата?“, Го праша и тој само го погледна како да одговори „да“ со вина.

Видеото воодушеви голем број коментатори кои истакнаа дека Гохан е навистина послушно и посветено куче. Некои сопственици предупредија дека на кучето не треба да му се дава пилешко бидејќи, како што велат, кокошјите коски се опасни.

Може да се задуши“, напиша еден коментатор.