Неколку фази низ кои поминуваме кога е во прашање сексот

26 јуни, 2020
c429ccc9b06068844a4f738d9406d577f15b6881_articlemain

Под 12 години: За што точно станува збор со овој секс за кој постојано се зборува на телевизија? И, што има врска со пеперутките и пчелите и зуењето? Малку сум збунета …

13-14: Значи, тоа е невиност! Па, ветувам дека ќе бидам девица сè додека не се омажам за мојот шармантен принц! Ветувам!

15-16: Хммм, сите мои пријатели го прават тоа и велат дека е прекрасно чувство … Можеби треба да се обидам и сама да го проверам. Но како? Што ако тој не е вистинскиот?

17-19: Мислам, која е работата? Никој од тие што ги познавам не е повеќе невин, а и мојот сакан е премногу убав за да го одбијам. Да, тоа ќе го направиме вечерва! Дај боже сè да биде добро и јас сум добра во кревет!

20-22: Ах, секс … колку е убаво да се има секс! Душо, се надевам дека твоите родители нема да се вратат наскоро затоа што сум подготвена да уживам, цела ноќ!

23-24: Во ред, зедов пилула. Да мислам дека. Океј, сигурна сум! Ајде да одиме на работа!

25-27: Оо, да, дефинитивно ќе имаме секс вечерва, веднаш штом ќе останеме сами. Дефинитивно треба да си најдам стан. Ова очекување на прилика нема смисла!

28-30: Јас сум малку уморна, но не е важно. Можеме да имаме секс ако навистина сакаш.

31-33: Во ред, дојди овде и направи го веднаш. Имам еден куп обврски!

Над 34: Знаеш, мислев децата да бидат кај мајка ми следниот викенд … добро, би можеле да направиме нешто заедно … Не знам, можеби да имаме секс?