Се заљубила во нејзиниот постар ШЕФ: „По интервјуто завршивме во кревет. Па, тогаш дознав… “

5 октомври, 2020
секс

После ‘магичен’ секс во хотелска соба, овој млад човек беше проследен со ладен туш
Неискусното 25-годишно девојче тврди дека е заљубен во својот двојно постар шеф откако тој и дал магичен секс, за кој можела само да сонува пред него.

„Паднав на нејзините привлечности од првиот момент кога ја видов. Таа ме интервјуираше за работа и секако знаев дека е многу постара од мене, но тоа можеби беше само дополнителен дел од нејзиниот шарм “, ја започна својата исповед младиот човек за„ Сан “.

Не губеа време
„Работев таму неколку недели кога забележав дека мојот шеф постојано ми се смее. Одлучив да ризикувам и ја поканив на пијалок после работа. Бев прилично сигурна што ќе ми одговори и на крајот се покажа дека сум во право “, продолжи 25-годишникот.

Само два дена по првиот состанок, тие резервираа хотелска соба. Секако, тогаш првиот секс падна меѓу нив.

Меѓусебни чувства
„Се гледаме веќе осум месеци, дури бевме заедно за време на карантин, а таа често ми зборуваше дека мисли на мене. Сепак, се плаши дека не ја сакам и дека ќе се повреди, што е сосема погрешно. Јас постојано ја убедувам во спротивното “, објасни тој.

„Знам дека нема да го остави својот сопруг за мене, но сè додека е присутна во мојот живот, јас сум среќен. Се плашам од денот кога ќе мора да го запреме сето ова затоа што тогаш сигурно ќе морам да барам нова работа “, заклучил младиот човек во своето писмо.

Дали е себичен?
Сексуалниот и психотерапевт Дејд Сандерс претпостави дека таквата врска одлично одговара на нејзиниот читател затоа што сè уште нема преголема посветеност кон нејзиниот оженет шеф.

„Избравте жена која е многу постара од вас и која веќе има комплициран живот, а со тоа всушност се заштитувате себеси затоа што не мора да се дадете целосно. Нормално е дека е збунета и не знае каде води сето ова. Размислете внимателно за иднината на овој вид на врска “, предлага таа.