Секогаш бирам црнец заради една ПРИЧИНА! Оваа жена кажа се што на другите не им е дозволено!

14 септември, 2020
црнецЕдна белграѓанка, која се претстави како Ана и се пофали со својата незаситност во љубовниот живот, без срам го раскажа своето искуство со темнокожен човек.

Она што особено ја привлече во оваа врска, интересно, не е она што многумина веднаш го мислат … Или можеби е, зависи од тоа што сте помислиле. Еве како помина нејзината авантура: На еден сплав, видов навистина сладок „чоколаден“ млад човек.

Веднаш ги возбудив цицките и со две искусни погледи му дадов до знаење дека може да ме има во 100 пози. Не му требаше многу да ми пријде, па започнавме факултативен разговор на англиски јазик, но со јасни знаци дека очекував да ја извадат алатката на крајот на вечерта. Така беше. Завршивме со него во изнајмен стан, па го зафатив за вратата, толку напален. Голем црн питон блесна пред моите очи и го ставив во устата порано или подоцна. Ги видов неговите белци, тој јасно го изгуби нервот. После околу 5 минути од мојата посветена работа, тој ме крена на нозе, ме зеде во раце и ме стави на креветот. „Јас сум на ред да ве задоволам“, рече тој. Она што се случи после тоа е тешко за приказната.

Тие велат дека сето тоа е во твојата глава, но, драг брат, има нешто во огромно црно куче, тешко како карпа. По два часа најлуд секс во мојот живот и два силни оргазма, легнав на грб и нозете ми се тресеа. Сега веќе размислувам да родам црно бебе, ‘болен сум. Знам, можеби едноставно имав среќа да налетам на црно момче, како каша, и дека меѓу нив има меки колку што сакате.