Семења посилна од Роналдо- 176 стомачни за 45 секунди!

7 април, 2020
s

Компанијата Nike покренала акција во која се приклучиле светски познати спортисти!

Имено, целта е да се направат што е можно повеќе стомачни за 45 секунди, а потоа видеото да се постира на социјалните мрежи.

Еден од првите кои го прифатил овој предизвик е Кристијано Роналдо кој направил 142 стомачни.

Набрзо рекордот му го соборил соиграчот Блез Матуиди, кој направил 144.

Сепак атлетичарката Кастер Семења ги надминала и двајцата и направила нереални 176 стомачни.