Уште една БОМБА од САД:Доктор Камерон Кајл Сајдел , доктор запослен на интензивна нега во болница во Њујорк тврди- Ова со што се соочуваат болните во Њујорк е СЕ друго освен корона. Го имаме неговото видео сведоштво во прилог

21 април, 2020
Уште една БОМБА од САД:Доктор Камерон Кајл Сајдел , доктор запослен на интензивна нега во болница во Њујорк тврди- Ова со што се соочуваат болните во Њујорк е СЕ друго освен корона. Го имаме неговото видео сведоштво во прилог

Како што кажува Докторот во видеото сите симптоми кои неговите павиенти ги покажуваат немаат допирни точки со пнеумонија. Напомена дека овие симптоми може да ги манифестираат заболените граѓани од Њујорк, само доколку организирано сите биле во исто време на височина од 9 километри во воздухот, каде количината на кислород е сериозно изретчена. Видете го видеото и се ќе Ви биде појасно.

https://www.youtube.com/watch?v=zS8CXAnASB0&feature=youtu.be