Ако 3G и 4G се безопасни, како од нив пукаат пуканки? (Видео што ќе Ве остави без коментар)

3 мај, 2020
Ако 3G и 4G се безопасни, како од нив пукаат пуканки? (Видео што ќе Ве остави без коментар)

Се плашиме од 5G. Но што со 3G и 4G? Видете го видеото и заклучите сами!