БАЛКАН Убавото време ги намами многумина надвор, но сепак никој не очекува додека шеташе низ центарот на градот да наиде на опасен влекач. Ова е точно она што се случи со Мирсад Муховиќ, дипломат на БиХ, кој своевремено ја претставуваше својата земја во Србија.

7 јуни, 2020
balkan

Убавото време ги намами многумина надвор, но сепак никој не очекува додека шеташе низ центарот на градот да наиде на опасен влекач.

Ова е точно она што се случи со Мирсад Муховиќ, дипломат на БиХ, кој своевремено ја претставуваше својата земја во Србија.

Патот на Муховиќ го пресекла змија долга околу еден метар и пол, додека одел по Бетанија.

Иако дипломатот не бил сигурен дали змијата е отровна или не, средбата со неа секако не му беше пријатна.