Од сите теории на заговор оваа последнава што кружи низ цел Балкан , има најмногу сенс и блискост со реалноста. Изолацијата си го направила своето :)

23 април, 2020
novak

Значи читав и плачев од смеење. Е од оваа пандемија како ќе се излечиме ние на Балканот?! Мислам дека е најраспространета и ѝ нема лек 🙂