Што кажа Босанка што го дигна цел регион во воздух?

26 април, 2020
хана 2

Хана Хаџиавдагиќ, водителка и инфлуенсерка од Босна и Херцеговина им се обратила на мајките кои периодов се затворени со децата во карантин. Таа им кажала на мајките што се жалат заради децата дека треба да бидат среќни што имаат деца.

На нејзината објава реагирале многумина кои и искоментирале дека треба да молчи зашто нема претстава како е да се биде родител. А таа на тоа одговорила дека во постот се пронашле мајки кои се жалат дека децата им пречат.