БОМБА ОД МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ: Дали денес имало 550 новозаболени лица од Корона во Македонија?

13 јуни, 2020
milenko

Што сакаше Миленко да каже со неговиот пост? Има информација ? Кријат од јавноста? Фингираат бројки за да има избори? Дали знаеме што се случува во државава воопшто???