ЦИРКУС БЕЗ БОЈА :) Исплива (како што велат) документ од говорот на Српскиот Министер за надворешни работи Ивица Дакиќ на седницата на ОЕБС

4 мај, 2020
ааа

Овој документ напишан на “одличен турско-ресенски јазик” ,кој наводно го снимил Италијанскиот Министер за Надворешни работи прави “драма” на социјалните медиуми во регионот. Доколку е веродостоен, ќе предизвика лавина реакции во Српската опозиција која е многу активна овој период со системот “шерпа” , секоја вечер во 20 чссот. Да причекаме изјава и од Ивица Дачиќ се разбира 🙂