Доаѓа трета светска војна? Толкувачот на славниот пророк знае точно кога!

30 мај, 2020
бомба

Ако сте меѓу оние на кои им е доволно од овој свет и мислите дека најдобро би било да сме погодени од огромен астероид, тогаш предвидувањата на д-р Гусина, толкувачот на пророштвата на Нострадамус, ќе ве „направат среќни“
Имено, овој специјалист доктор, кој е познат како толкувач на пророштвата на францускиот доктор и пророк од 16 век, вели дека веќе влеговме во период на хаос во кој „небото ќе го суди човештвото“ и дека овој период од „најголемо значење за човештвото“ ќе трае во за следните 14 години.

Најстрашните стравови на Гала од стриповите за Астерикс ќе се остварат и небото ќе падне на нашите глави затоа што, вели Гузина, драматичните космички настани ќе влијаат на промените во организацијата на државите и народите.

„Важен дел од овој циклус на видливо Судење на небото е поврзано со воздушни вооружени дејства и овој процес во голема мерка се одвива пред нашите очи во земјите на северна Африка и Блискиот исток“, рече Гузина.

Тој објасни дека циклусот од 2010 до 2017 година вклучувал атентат врз Гадафи, соборување на Мубарак, превирања на Блискиот исток, Африка и Емирати, каде милитантните исламисти ќе дојдат на власт наместо умерените исламски владетели, и сето тоа, рече тој, може да води кон Трета светска војна под водство на третиот антихрист.” Според моите пресметки – ќе започне во 2029 година! За време на процесот на декодирање на другите најави на Нострадамус, сфатив дека оваа војна на исламот против христијанството ќе трае до 2056 година “, вели Гузина.