87 НОВИ ЗАРАЗЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА

9 јуни, 2020
koronna

Нови случаи во Македонија. Под 100 но сепак многу. Со 87 сличаи сеуште не можеме да кажеме дека пандемијата се гаси. За подетални информации ќе пишеме скоро.