12 јули, 2020

Објавени се протоколите за отворање и работа на кафетериите и угостителските објекти за исхрана.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Кој е протоколот под кој ќе работат кафаните и кафитериите во Македонија од денес!?
Горе