12 јули, 2020

Како што можете да видите и на видеото и на фотографиите, насловот ќе беше одлична Прво Априлска шега, доколку ова не беше епицентар на главниот град, се случуваше во некои други а не вонредни услови…
Како и да е, децата си го истераа капењето пред очите на јавноста… 🙂

Остави коментар

Почетна // Top Story // КОНЕЧНО: Базените во Скопје ПУШТЕНИ во употреба! Кафаните кога?
Горе