Позитивен случај на коронавирус во МИА

11 јуни, 2020
mia

Случај на коронавирус е потврден и во Медиумската информативна агенција – МИА.

Неофицијално се работи за вработен кој не е дел од новинарскиот тим, а сомнителни се уште две лица.

Дел од вработените во МИА веќе извесно време своите работни задачи ги извршуваат од дома.