Продолжуваме со ДОКАЗИТЕ за ова што на целиот свет им го смислија САТАНИСТИТЕ! Отворете – НЕМА да зажалите!

28 април, 2020
калабалак

Мислам дека добар дел од Вас , веќе го читаше прилогот за Големите игри против малите луѓе, го напишав пред петнаесетина дена, а гледам дека Ви се допаднал и сте го наградиле со повеќе од илјада шерувања, а тој текст беше само интро за се што следеше после тоа. Објавивме многу текстови и интервјуа поврзани со оваа тема.. но ќе продолжиме до крај, без разлика на консеквенците доколку стигнат.

Еве Ви го тој текст во прилог.

Ова што денес Ви го даваме,  е ПДФ фајл од предавањето на тема Сценаријата за Технологијата во иднина и меѓународниот развој, одржана 2010 година и поддржана од кој друг ако не Фондацијата на Рокфелер. Планот е направен порано, но анамнезата и рецептот е дефинирана токму тогаш.

За тие што знаат Англиски , се надевам ќе биде добро четиво за ова попладне, но за тие што не знаат, спремам нов прилог со уште повеќе факти и аргументи кои ја поткрепуваат тезата, дека ништо денес не е случајно. 

Само ние малите чекаме, тие некои “големи” кои се сериозно залутани на функциите што ги носат, да се освестат и кормилото го насочат према нас, а не според ветерот на големите игри на тајните мајстори.

Предавањето можете да го погледнете ТУКА.

Исто во прилог Ви даваме пола часовен Јутуб фајл , со српско хрватски превод, од загрижена граѓанка и активистка за правата на човекот, жена која верувајте подобро ја осеќа реалната состојба од нашиве што се за тоа платени.


Во деновите што следат, ќе Ви се обратиме со уште факти и аргументи од сите страни на светот, пред се научници и екперти меѓународно признати. На ова лудило ќе му дојде крајот, но како што кажав и во еден друг текст- се плашам од денот потоа.