СКАНДАЛ или МАКЕДОНСКА РЕАЛНОСТ?! До кое “дереџе” ни падна државата?!

7 август, 2020
Capture

Фото за милион долари! Амбасадорите на Косово, Албанија и… Македонија сликани со Албанско знаме во Берлин-Германија…