СКАНДАЛ! Никола Сандуловиќ: Зоран Заев е милијардер и еден од главните за шверц со дрога на Балканот

5 јуни, 2020
СКАНДАЛ! Никола Сандуловиќ: Зоран Заев е милијардер и еден од главните за шверц со дрога на Балканот

Во синоќешната емисија “Во центар” на Васко Ефтов на Јутуб , се изнаслушав стотици пикантерии од кои на крајот искрено, ми се “приповраќа”.

Гостинот на Ефтов Сандуловиќ-преседател на Републиканската Партија во Србија, раскажа такви работи што доколку се точни, ќе предизвикаат таква “аромска бомба” на Балканот, што ќе предизвика сериозни последици, сега но и во блиска иднина.Според Сандуловиќ, во Балканската мрежа за шверц со дрога се вмешани буквално сите лидери од Балканот, надлежни секој за својот “атар”, а во сериозна корелација и бизнис логика – како поранешното “братство-единство”.

Балканските лидери од Албанија, Косово, Црна Гора, Србија и Македонија – според Сандуловиќ, “заработиле” десетици милијарди евра од нелегалната трговија со дрога (некои од нив и со оружје). “Тешките милијарди евра” секој од Балканските “султани” ги кријат по странски банки, но некои од нив како Додик, што би рекол Сандуловиќ “под перница дома”.За да не Ви го раскажувам целото интервју со Сандуловиќ кај Ефтов, најдобро е да си го изгледате сами , со лименка пиво и брдо пуканки.

 Верувајте има што да слушнете и видите.Во прилог интервјуто на Васко Ефтов со Никола Сандуловиќ на Јутуб.