НЕВИДЕНО ДОСЕГА!! Папата ЧУДЕН како никогаш…

2 мај, 2020
НЕВИДЕНО ДОСЕГА!! Папата ЧУДЕН како никогаш…

Видеото во прилог ќе Ви покаже нешто невидено од папата до денес. Забележете како функционира со десната рака. Се плаши од корона или…?  

https://www.youtube.com/watch?v=y-040mis25c&feature=youtu.be